Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.41/2014.), glava III. – Sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija i ugovora na daljinu, od članka 57. do članka 79.

Uvjeti dostave

 

Dostava pošiljaka vrši se uslugama Hrvatske pošte i to isključivo na području Republike Hrvatske. Svi naručeni proizvodi šalju se poštom na adresu naručitelja navedenu u obrascu za narudžbu. Okvirni rok isporuke je tri radna dana, osim u posebnim slučajevima kada je naručitelj posebno obavješten o roku isporuke.

 

Troškovi dostave za Republiku Hrvatsku iznose 20,00kn. Plaćanje naručenih proizvoda i poštarine obavlja se po primitku robe (pouzećem).

Naručeni proizvodi će biti zapakirani u posebne omotnice i pakete koji sprječavaju njihovo oštećenje tijekom transporta. Kupac je prilikom preuzimanja proizvoda dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati na e-mail adresu: solarosijek@gmail.com ili telefon: +38599 763 79 33.

 

Ako pošiljku ne primite u gore navedenom roku, molimo Vas da nas obavijestite e-mail porukom ili telefonom!

Uvjeti poslovanja

Kupnju na daljinu, prema Zakonu o zaštiti potrošača, mogu obavljati samo poslovno sposobne punoljetne osobe. U slučaju trenutne neisporučivosti naručene robe, Solar Osijek d.o.o. ponudit će kupcu drugu robu najsličniju onoj naručenoj. Nakon što kupac e-mail porukom potvrdi da mu ponuda odgovara, roba se isporučuje sljedeći radni dan.

 

Sve narudžbe primljene prije 12.00 sati i vidljive u našem sustavu, isporučuju se isti ili najkasnije sljedeći radni dan. Vrijeme isporuke ovisi o uvjetima isporuke Hrvatskih pošta. Za sve narudžbe primljene nakon 12.00 sati, isporuka kreće najranije sljedeći radni dan.

 

Ukoliko, zbog pogrješke ili previda, cijena objavljena na Web Shopu nije ispravna ili je u međuvremenu promjenjena, zadržavamo pravo na izmjenu. Solar Osijek d.o.o. će pravovremeno informirati kupca o promjeni ili ispravnosti cijene te kupcu pružiti priliku da potvrdi ili otkaže svoju narudžbu.

 

REKLAMACIJE

 

U slučaju neispravnog uređaja, kupac proizvod može donijeti u poslovnicu na provjeru valjanosti. Ukoliko je riječ o neispravnom proizvodu, Solar Osijek d.o.o. vrši zamjenu neispravnog uređaja. Prilikom reklamacije neispravnog proizvoda, kupac je dužan predočiti kopiju računa, jamstveni list, opis kvara te kompletnu dokumentaciju i orginalnu ambalažu. Jamstvo ne pokriva oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona ili ishabanosti uređaja.

 

POVRAT ISPRAVNE ROBE

 

Kupljenu robu kupac ima pravo vratiti (o svom trošku) u roku od najkasnije 7 dana od dana primitka, isključivo u originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu tvrtke Solar Osijek d.o.o. , J.J.Strossmayera 168, 31000 Osijek, s naznakom – Povrat robe. Kupac je uz robu koju vraća dužan priložiti i jamstveni list te kopiju računa. Povrat robe ne uključuje robu na akciji i robu koja je korištena i/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža. Troškove povrata robe i njezinog transporta snosi kupac.

 

INFORMACIJE NA WEB TRGOVINI

 

Solar Osijek d.o.o. nastoji informacije na web stranici održavati točnim i ažurnim. Solar Osijek d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U iznimnim slučajevima moguća su odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Solar Osijek d.o.o. se u takvim slučajevima obvezuje revidirati narudžbu i kontaktirati kupca te mu pružiti alternativne mogućnosti narudžbe ili njezino povlačenje. Fotografije proizvoda ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi te stoga služe kao informativna ilustracija.

 

UVJETI KORIŠTENJA

 

Stranice www.elektronske-cigarete.com.hr. u vlasništvu su tvrtke Solar Osijek d.o.o. Za vrijeme njezina korištenja, na snazi su ovdje navedena pravila i Uvjeti korištenja te svi primjenjivi zakoni. Zadržavamo pravo promjene navedenih pravila i Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

 

COPYRIGHT

 

Sav sadržaj na web stranicama www.elektronske-cigarete.com.hr vlasništvo su tvrtke Solar Osijek d.o.o. ili naših partnera i kao takvi, zaštićeni su domaćim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskog i srodnih prava i njihova neovlaštena uporaba predstavlja povredu propisa o zaštiti prava intelektualnog vlasništva.

 

PRIVATNOST PODATAKA

 

Solar Osijek d.o.o. obvezuje se zaštititi osobne podatke kupaca te prikupljati i koristiti samo podatke nužne za ispunjenje svojih obveza.

 

Web stranice tvrtke Solar Osijek d.o.o. služe kao elektroničko prodajno mjesto. Solar Osijek d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualnu štetu nastalu uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.. Solar Osijek d.o.o. nije odgovoran za zlouporabe proizašle iz tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine. Solar Osijek d.o.o. obvezuje se primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i spriječavanja eventualnih zlouporaba informacija.